Ervaringen

"Ik voel me begrepen en krijg goede feedback."

Ervaringen

Lees hier een aantal ervaringen van cliënten:

"Ik kwam bij Heleen terecht omdat ik niet goed in m'n vel zat (sinds een ongeluk). Veel gerommeld met mijn gezondheid en qua werk zat het ook niet mee. Ik heb een aantal EMDR sessies gehad wat mij erg goed is bevallen, een bijzondere ervaring. Daarnaast hebben we gewerkt aan mijn zelfbeeld, ook dat heeft me zoveel geholpen. 

Bij Heleen voelde ik mij gelijk op m'n gemak, wat zeker heeft geholpen bij mijn proces. Dankzij haar heb ik weer meer zelfvertrouwen in mijzelf gekregen en zie de toekomst rooskleurig in! 

Heleen bedankt voor alle fijne en inspirerende gesprekken."

Antoinette

"Ik kwam binnen met hevige paniekaanvallen waar ik al 5 jaar last van had. Door middel van EMDR-therapie, is de sterkte van mijn paniekaanvallen afgenomen! Erg blij mee!"

Stefan

"Nooit gedacht dat ik na mijn 50e nog in therapie zou gaan, niet alleen om een oud stuk te verwerken, maar ook om te leren mijn gedrag aan te passen als gevolg van dat oude stuk. EMDR zou mij hier goed bij kunnen helpen.

Na enig speuren kwam ik bij Heleen terecht in Heiloo, dit was dé plek waarin ik alle rust en ruimte kreeg om aan mijn zelf te werken. De EMDR werkte fantastisch, mede dankzij de goede begeleiding en deskundigheid van Heleen.

Wat ik vooral van de therapie geleerd heb is nadenken over jezelf en hoe je eigen gedrag van invloed is op de ander of de groep.

Dank je wel Heleen, dankzij jou schijnt voor mij de komende 50 jaar de zon !!!"

Christina

 

"Ik heb sinds 5 jaar fantoompijn aan de stomp van mijn linkeronderbeen als gevolg van een ongeluk. Dat belemmert alles, en ik heb zo'n beetje alles geprobeerd. Iemand attendeerde mij op EMDR en eventueel mogelijke vermindering van de pijnklachten.

Via Hart & Ziel kwam ik bij Heleen terecht. De eerste intake bij haar verliep uitermate prettig. Voor mij is het heel belangrijk dat ik mij bij iemand op mijn gemak voel. Anders kan ik mij niet openstellen voor de behandeling. Dat is bij haar absoluut geen probleem. Heleen legt alles stap voor stap uit, en wat ik heel belangrijk vind: er is ruimte om te praten, maar er is ook ruimte voor humor. Dat evenwicht is heel belangrijk.

Wat ik niet had gedacht, is dat het werken met EMDR verdriet over het ongeluk naar boven kon halen. Ik had het op een nette manier weggewerkt, maar uiteraard is het niet weg.
Zal de fantoompijn weggaan? Geen idee. Wel denk ik dat de omstandigheden rond het ongeluk in mijn hersens niet meer traumatisch zullen zijn. Ben ik bij Heleen in goede handen? Daarop kan ik alleen maar ja zeggen."

Rita


 

"Ik ben via een doorverwijzing terecht gekomen bij Heleen Woelinga. Vanaf het eerste moment voelde het contact met haar vertrouwd en ‘veilig’. Dankzij haar doortastendheid en geduld  heb ik een moeilijke fase in mijn leven succesvol weten af te sluiten. Zonder enige terughoudendheid kan ik haar warm aanbevelen bij een ieder die geestelijke gezondheidszorg nodig heeft."

Anoniem, man

 

"Het is altijd spannend, wanneer je naar een psychologe/ therapeut toegaat. Het is belangrijk, dat het eerste contact je een gevoel geeft van vertrouwen. Dat er iemand tegenover je zit, die je echt wil helpen en naar je luistert. Iemand waarbij je jezelf bloot durft te stellen, want alleen dan kan je geholpen worden. 

Dat gevoel had ik bij Heleen, ze gaf me meteen het gevoel er voor mij te zijn en luisterde echt naar mij.

Het was fijn om naar haar toe te gaan en ze heeft mij met EMDR- therapie weer aan het auto rijden gekregen, wat voor mij heel belangrijk is geweest."

Ina

"Ik kwam bij Heleen in behandeling wegens zwaar seksueel misbruik en mishandeling. Ik was een hoopje ellende. Heleen verstaat de kunst om daar heel warm bij te blijven en mee om te gaan. Ik heb me door haar enorm gezien gevoeld en ze heeft me elke keer uitgedaagd om de volgende stap te zetten. Betrokken stond ze aan mijn zij, waarbij ze zo goed kon zien wat in het proces nodig was. Van hoopje ellende werd ik een levende vrouw. Die weer met haar hoofd omhoog durft te lopen. Ik ben enorm dankbaar voor alle wijsheid en het vertrouwen dat ik van Heleen heb geleerd."

Digna                      

"Ik heb Heleen leren kennen als een zeer plezierige gesprekspartner. Is flexibel, kan het behandelplan bijstellen. Staat open voor diverse invalshoeken. Heeft geen oordeel, maar luistert en observeert en denkt mee. Easy going. Toegankelijk. Kan emotionele zaken goed ontwarren en in hapklare brokken “teruggeven”. Veel aan gehad hoor, dank!"

 Andrea

 

"Heleen kan iemand open luisteren."

Jos

"Ik voel me  begrepen en krijg goede feedback.
Dit gebeurt in een veilige en professionele setting.
Samen zoeken naar waar het over gaat."

Martin

 

"Heleen heeft me geleerd om met behulp van de schematherapie te kijken naar situaties, personen en mezelf. Ik voel me prettiger door oude gedragspatronen te veranderen. En ze gaf me goede tips om te accepteren."

Anoniem